Velkommen til Svanfolk Ferieudlejning

Svanfolk Ferieudlejning ligger i det naturskønne Østhimmerland nær Skibsted lidt syd for Kongerslev og 30 km syd for Aalborg. Vi tilbyder en hyggelig og afslappet pause fra hverdagen i en tidligere landbrugsejendom.

Tæt ved Lille Vildmose er Svanfolk et godt udgangspunkt for at komme ud og opleve områdets dejlige natur. I cykel- eller bilafstand finder man Rold Skov med blandt andet de kendte Rebild Bakker.

Besøg Lille Vildmose Centret. Et besøgscenter for formidling af landskabshistorie for området omkring Lille Vildmose. Besøgscentret omfatter udstillingslokaler, cafe samt værksteds-, laboratorie- og undervisningsfaciliteter.

Tag cykler med og kør ad Hadsundruten (21), der er anlagt på den nedlagte jernbane mellem Hadsund og Aalborg. Banen er omdannet til en cykelsti som er 45 km lang fra Hadsund i syd til Gistrup ved Aalborg i nord. Hadsundruten passerer igennem engen lige over for vort hus og følger den markante overgang mellem Østhimmerlands storbakkede morænelandskab og de vidtstrakte enge og moser på stenalderhavets hævede havbund.

Hadsundruten har forbindelse til Bælumruten – en 20 km lang cykelrute – der forbinder Hærvejsruten, ved Skørping i vest, med Østkystruten ved Bælum i øst. Kig på vore ’links’ for mere information om attraktioner i området.
 


For information og tilbud send en e-mail til mail@svanfolk-bb.dk eller ring til os på (+45) 9813 1531
Svanfolk Ferieudlejning • Svanfolkvej 15 • Svanfolk • DK-9293 Kongerslev • Tlf. +45 9813 1531